Gå til hovedindhold

Ritz´ historie

  • Café Ritz i hjertet af Nykøbing, skaber den perfekte ramme for sammenkomster mellem familie, venner, selskaber, forretningsmøder, mødregrupper, kærester m. fl. Du er også velkommen alene. I vores spisebar er der altid selskab og tid til en snak - hos os er alle velkomne.

    Med Nykøbings smukke gamle torv som skueplads, kan du nyde en velbrygget kop kaffe, en skøn frokost, en udsøgt middag og lækre farverige cocktails - alt sammen i en afslappet atmosfære.

  • Menuen er inspireret af ”fra jord til bord princippet”, hvor der er lagt vægt på sæsonens friske og lokale/nationale råvarer. Maden tilberedes og anrettes med et nutidigt moderne touch. Vinkortet på Cafe Ritz er sammensat, så det dækker et bredt publikum. Vinkortet er sammensat med omhu og repræsenterer et udvalg for enhver smag. Vi har plads til ca. 120 gæster. Til de dejlige sommerdage har vi ca. 100 udendørs pladser, hvor du kan nyde solen, mærke, se og lytte til gadelivet.

  • Det er vores ønske, at give dig en fantastisk oplevelse af smag, drikke og en udsøgt service med masser af smil. Hjertelig velkommen på Café Ritz.

Indehavere

Sadie

Sadie

Justin

Justin